• Conferència: VAUMM

  El dijous 19 de març de 2020, la Demarcació de Tarragona de COAC ha convidat a VAUMM, un estudi d'arquitectura donostiarra que, des del País Basc, treballa amb una metodologia basada en la investigació, on incorporen especialistes de diferents disciplines, proposant solucions contemporànies per àmbits locals.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 19 març 10.30h

 • Document novetats CTE

  Jornada informativa al Vallès sobre les novetats del CTE

  L'Oficina Consultora Tècnica del COAC organitza una sèrie de jornades informatives, arreu del territori, per explicar les modificacions del Codi Tècnic de l'Edificació que van entrar en vigor el 28 de desembre de 2019, arran del Reial Decret 732/2019.A la Delegació del Vallès, aquesta jornada es durà a terme el dia 19 de març a les 10 h.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dj, 19 març De 10 a 13:30 h

 • Dimecres Tecnològics

  Els Dimecres Tecnològics viatgen pel territori. Jornada de geotècnia a Girona

  Els Dimecres Tecnològics s'expandeixen i viatgen pel territori!El 18 de març a les 16.30 h se celebrarà a la seu de Girona la propera sessió dels Dimecres Tecnològics, organitzada pel Grup de Treball d'Estructures del COAC.Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del Col·legi.

  Demarcació: Girona
  Día: Dc, 18 març 16.30 h

 • seu del COAC

  Festa de benvinguda de nous col·legiats i homenatge als 25 anys de col·legiació

  La Demarcació de Barcelona del COAC celebra una nova trobada per donar la benvinguda als nous col·legiats amb l'objectiu de conèixer les seves inquietuds, explicar els serveis i activitats que ofereix el COAC per al desenvolupament professional i fer networking amb companys de professió. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 28 febrer 16.30 a 20 h

 • Facility Management

  Presentació del llibre "Arquitectura & Facility Management". La vida després de l'entrega

  El proper dijous 27 de febrer a les 19 h, tindrà lloc al Roca Barcelona Gallery l'acte de presentació del llibre "Arquitectura & Facility Management", impulsat des del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a través del Grup de Treball de Facility Management. Organitzat conjuntament pel COAC i Roca, l'acte compta també amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Facility Management, IFMA i Interempresas Media.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 27 febrer 19 h

 • Debat 2020. II. Turisme, medi ambient i paisatge, a Roses

  La segona jornada del Debat 2020: el turisme a les comarques gironines dedicada al Turisme, medi ambient i paisatge, tindrà lloc al Teatre de Roses el 26 de febrer, de 9 a 14.30 hores.

  Demarcació: Girona
  Día: Dc, 26 febrer De 9 a 14.30 hores

 • Jornada a Sabadell sobre el CTE i Passivhaus

  La Delegació del Vallès, conjuntament amb l'empresa Centroalum, organitza la Jornada tècnica "CTE i Passivhaus". La sessió, que se celebrarà a la seu de Centroalum, es repetirà al matí i a la tarda, per tal de facilitar l'assistència, en les següents franges horàries: de 9.00 a 12.30 h i  de 15.00 a 18.30 h.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dm, 25 febrer Primera sessió a les 9.00 h i segona sessió a les 15.00 h

 • Trobada/debat "El Pla Director de la Conca d’Òdena"

  El recentment format Grup de treball d'arquitectes de l'Anoia proposa un seguit de trobades/debat mensuals per tractar diferents temes que afecten al territori i la professió.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dm, 25 febrer De 19 a 21 h

 • Concert "La Gala + INtima"

  "La Gala + INtima!", el COAC amb la inclusió a través de la música

  El proper diumenge 23 de febrer a les 17.30 h, el COAC, la Fundación Grupo SIFU i l'EMMCA us conviden al concert La Gala + Intima!Per a l'ocasió, es comptarà amb la participació del músic internacional Tcha Limberger, que tocarà acompanyat per alumnat i professorat de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet (EMMCA).

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dg, 23 febrer 17.30 h

Pàgines